Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Scanbot: razendsnelle scan-app met veel mogelijkheden

Redactie
5 mei 2014, 19:02
1 min leestijd
Scanbot: razendsnelle scan-app met veel mogelijkheden
scanbot

Scanbot is een razendsnelle Android-app waarmee je rekeningen, notities en al het ander papierwerk in een handomdraai kun inscannen. En scannen, dat heb je sneller nodig dan je denkt. Een rekening inscannen om te bewaren? Een brief digitaliseren? Even een recept in de cloud zetten? Je hebt er allemaal een scanner voor nodig, wat een stuk beter werkt dan gewoonweg een foto maken van het document.

Scanbot is de beste scan-app die op dit moment in Google Play te verkrijgen is. Hij biedt enorm veel opties, werkt lekker snel en is ook nog eens fijn ontworpen.

Lees verder na de advertentie.

Scanbot: de opties

Scanbot kan documenten scannen in premium kwaliteit van over 200 dpi, waarna de app de scans als PDF opslaat. Daarnaast is er een uitgebreide cloudintegratie aanwezig met diensten als Google Drive, Box, Dropbox, Evernote en OneDrive. Ook biedt Scanbot automatische optimalisaties en kleurconreecties, alsmede het scannen van meerdere pagina’s binnen één pdf. Handig!

Maar Scanbot is vooral razendsnel. Houd de app boven een document en Scanbot herkent direct de randen, waarna een scan wordt gemaakt en deze op de achtergrond naar de door jou ingestelde cloud wordt geüpload. Binnen enkele seconden ontvang je het bestand in bijvoorbeeld Dropbox op de pc. Zo simpel en zo gemakkelijk.

Download

Scanbot is te downloaden in Google Play voor een adviesprijs van 0,89 euro. De app kan op apparaten met Android 4.0 en hoger worden geïnstalleerd.

Download: Scanbot (0,89 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu