Schiet zombies neer met Paper Zombie

Redactie
3 december 2011, 16:27
1 min leestijd
Schiet zombies neer met Paper Zombie
Schiet zombies neer met Paper Zombie

Paper Zombie is een ideale game om even wat agressie van je af te spelen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk zombies neer te maaien die van papier zijn gemaakt. Dit kan je doen door ze door te snijden of neer te schieten. Ook kun je ze in de hens zetten met vuurbommen, iets wat goed werkt aangezien papier goed brandt. De karakteristieke stijl van de game maakt van Paper Zombie een originele game en een welkome aanvulling in het Zombie genre.

Naast een geheel eigen stijl is ook de gameplay zeer aardig. Je kunt zombies doorsnijden met je vinger of juist neerknallen met een geweer. Daarnaast kan je ook vuurbommen lanceren zodat je niet continue dezelfde handeling aan het herhalen bent. De soudtrack is goed gekozen en doet denken aan Britse dubsteb, iets wat verrassend goed bij het neerhalen van zombies past.

Lees verder na de advertentie.

Om Paper Zombie te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. De game is gratis te downloaden in de Android Market. Paper Zombie maakt gebruik van OpenFeint zodat je je behaalde scores ook met anderen kunt delen. De game werkt niet op Honeycomb-tablets.

Downloaden via Android Market: Paper Zombie (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu