Schrijf je in voor de Angry Birds bèta-test

Redactie
1 september 2010, 8:44
1 min leestijd
Schrijf je in voor de Angry Birds bèta-test
angry birds

Een lezer van de website Droid-Life nam contact op met ontwikkelaar Rovio om te vragen of er een bèta verschijnt van Angry Birds. Dit is een populair spelletje voor de iPhone, dat binnenkort ook te spelen is op Android-telefoons. Hij kreeg de volgende reactie terug: “Eind deze week zenden we een grote bèta-test naar iedereen die zich heeft ingeschreven op android.angrybirds.com.” Op android.angrybirds.com staat een inschrijfformulier, waar jij jouw e-mailadres, Android-toestel, voornaam en achternaam kunt invullen. Als Matt van Rovio gelijk heeft, dan krijg je na het verzenden van jouw gegevens Angry Birds deze week binnen.

In Angry Birds is het de bedoeling dat je groene varkens vernietigt door vogels af te vuren met een gigantische katapult. Des te minder vogels je nodig hebt om alle groene varkens uit te roeien, des te meer punten krijg je. De iPhone-versie is al miljoenen keren verkocht en staat altijd in de top 50 bestverkochte applicaties.

Lees verder na de advertentie.

Er zwerft al wel een bètaversie rond van Angry Birds met vijf thema’s en 21 levels per thema. Kortom, meer dan honderd levels met vliegende vogels en groene varkens. Hieronder een preview van Angry Birds voor Android.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu