Screener: handige app om screenshots in toestellen te plaatsen

Screener

Gratis

Onze score

8,5

Screener is een kleine en eenvoudige app waarmee je snel screenshots in een toestelframe kunt plaatsen. Dat kan zowel met smartphones als smartwatches, en je hebt de optie om eigen achtergronden in te stellen.

Screener maakt screenshots aantrekkelijker

Als je regelmatig met screenshots werkt en ze op een aantrekkelijkere manier wilt weergeven, dan is Screener de moeite waard. De app is eenvoudig in gebruik: na het starten selecteer je een type smartphone of smartwatch. Het aanbod is groot en diverse bekende toestellen als de Samsung Galaxy S6, OnePlus One en Motorola Moto 360 zijn beschikbaar.

Heb je je keuze gemaakt, dan kun je een screenshot uit je galerij selecteren en eventueel een achtergrond kiezen. Die kan eveneens uit je galerij komen, maar het is ook mogelijk om voor een effen kleur te gaan. Vervolgens kun je een schaduw aan het toestel toevoegen, de achtergrond vager maken en het plaatje opslaan of delen via mail of social media. Het bestand wordt bewaard in het .png-formaat, zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt en de achtergrond transparant is wanneer je geen achtergrondplaatje of kleur kiest.

Screener downloaden

Via de link hieronder kun je Screener downloaden. De handige screenshot-app vereist Android 4.0+ en minimaal 15MB aan vrije opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Screener in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.