De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Screenshot Join laat je snel twee screenshots samenvoegen

Erwin Vogelaar
7 mei 2016, 9:00
2 min leestijd
Screenshot Join laat je snel twee screenshots samenvoegen

De app Screenshot Join heeft een simpele functie: twee screenshots samenvoegen tot één screenshot om deze makkelijk te kunnen delen.

Lees verder na de advertentie.

Screenshot Join

Screenshot Join laat je makkelijk twee screenshots samenvoegen tot één screenshot. Om dit voor elkaar te krijgen, kies je de afbeeldingen die je wil samenvoegen uit je screenshots-map of uit je normale afbeeldingen, vervolgens kies je of je de beelden  horizontaal of verticaal naast elkaar wil plaatsen. De gemaakte afbeelding kan vervolgens gedeeld worden via apps als WhatsApp, Facebook of Instagram.

Het samenvoegen van twee screenshots kan bijvoorbeeld handig zijn als je chatgesprekken wil delen en je niet meerdere screenshots wil sturen. Wel vervelend is dat je niet de mogelijkheid hebt om de twee screenshots goed over het scherm te verdelen. Het eindresultaat is wel groter dan een normale screenshot, maar je kunt niet de ene screenshot meer ruimte geven dan de andere. Ook moet je er altijd een stuk van beide schermafbeeldingen  afknippen. Hopelijk wordt de app dus later nog uitgebreid met meer opties.

Er zijn ook andere apps in Google Play  te vinden die soortgelijke functies aanbieden en daarbij ook meer mogelijkheden hebben, zoals Stitch & Share. Screenshot Join valt op door de simpelheid en de eenvoud in het gebruik. Het doet wat het moet doen, maar je kunt natuurlijk beide apps proberen om te zien wat het beste voor jou werkt. Stich & Share biedt bijvoorbeeld meer opties voor het aanpassen van het eindresultaat.

Screenshot Join downloaden

Screenshot Join kun je gratis downloaden via onderstaande link. De app vraagt om 2,4MB vrije ruimte en je hebt minimaal Android 4.0 nodig om de app te draaien.

Download Screenshot Join in Google Play (gratis)

Stitch & Share downloaden

Stitch & Share staat ook gratis in Google Play. Deze app vraagt om 4,9MB vrije ruimte en je hebt minimaal Android 4.1 nodig om deze app te kunnen gebruiken.

Download Screenshot Stitch & Share in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu