SeaMap is de Google Maps voor zeilers en andere zeevaarders

SeaMapHet is de Google Maps voor liefhebbers van de zee: SeaMap brengt de zee en wateren in kaart en laat alle nautische informatie zien. SeaMap toont onder andere bakens, boeien en andere navigatiemiddelen. Met de ingebouwde GPS kun je precies zien waar je vaart en op welke punten je moet letten. Een uitstekende gratis app voor zeilers, zeevaarders en andere zee-liefhebbers.

Het door Nederlanders ontwikkelde SeaMap haalt zijn data van het OpenSeaMap Project. Dit project laat alle nautische informatie zien en gebruikt hiervoor Google Maps. OpenSeaMap Project in een wereldwijd opensourceproject en is een onderdeel van het OpenStreetMap Project. De app kan de kaart, net als Google Maps, in twee variaties weergeven: met of zonder landschap. SeaMap heeft met name informatie over de gebieden rondom Europa, zoals de Oost- en Noordzee.

Download: SeaMap (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!