Seesmic twitterclient krijgt update met zoeken en lijst-ondersteuning
Redactie

seesmic op androidSeesmic is een Twitter-client voor Android, die afgelopen maand gelanceerd werd. Zie de review van Gonny voor een overzicht van de mogelijkheden. Vandaag hebben ze een update gedaan. De belangrijkste punten in deze update zijn zoeken en ondersteuning voor Twitter Lists.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


,Je kunt nu zoeken in Seesmic naar tweets en gebruikers. Ook kun je deze zoekopdrachten opslaan en weer hergebruiken. Ondersteuning voor Twitter Lists houdt in dat je de lijstjes in Twitter die je volgt kunt bekijken. Ook kun je jezelf abonneren op bepaalde lists of kijken in welke list jezelf bent opgenomen.

Er is nog meer verbeterd in Seesmic. Je kunt bijvoorbeeld allerlei informatie delen, zoals een link, foto of video. Vanaf deze update vind je tussen de opties de mogelijkheid om deze te delen. Je kunt ook de fontgrootte zelf bepalen. Natuurlijk hebben zo ook veel bugfixes gedaan en is de performance verbeterd. De update is vanaf nu te krijgen in de Android Market.

Via: Seesmic Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.