Seesmic voor Android kan nu meerdere Twitter-accounts aan

Redactie
6 februari 2010, 7:58
1 min leestijd
Seesmic voor Android kan nu meerdere Twitter-accounts aan
seesmic
seesmic android screenshot

Seesmic heeft zojuist een nieuwe versie van de Android-applicatie uitgebracht. Belangrijkste vernieuwing is de ondersteuning voor meerdere Twitter-accounts. Ook handig voor mensen die veel accounts hebben is de mogelijkheid om cross-postings van verschillende accounts te maken.

De gebruikersinterface is aangepast en er zijn extra functies bijgekomen, zoals een groot lettertype en de mogelijkheid om je Twitter-wachtwoord binnen de applicatie te wijzigen. Je hoeft ook niet meer te zoeken waar je bent gebleven in de tijdlijn, want Seesmic voor Android onthoudt waar je naartoe hebt gebladerd. Verder is ook de auto-correctie en auto-capitalization (hoofdletters) verbeterd. Seesmic laat bij het laden steeds de nieuwste tweets bovenop de oudere zien, met daartussen een ‘knip’ in de tijd. Je kunt ook instellen dat Seesmic steeds naar de nieuwste tweets moet springen.

Lees verder na de advertentie.

Meer dan 100.000 mensen hebben de Seesmic-app al op hun Android-toestel geïnstalleerd. Nu de meestgevraagde functie (meerdere accounts) is ingewilligd zullen dat er nog meer worden. Zijn er al mensen definitief overgestapt van (bijvoorbeeld) Twidroid naar Seesmic?

De Fransman Loic Le Meur is oprichter van Seesmic. Hij laat in onderstaand filmpje zien wat de nieuwe functies zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu