Deel bestanden over al je apparaten met Send Anywhere

Wouter Nijsen
10 mei 2015, 13:09
2 min leestijd
Deel bestanden over al je apparaten met Send Anywhere

Send Anywhere is een handige app waarmee je gemakkelijk bestanden tussen allerlei apparaten kunt uitwisselen. Dat werkt verrassend goed en erg eenvoudig.

Lees verder na de advertentie.

Bestanden versturen met Send Anywhere

Wanneer je gebruiktmaakt van veel verschillende apparaten, kan het best wel een gedoe zijn om bestanden tussen deze apparaten uit te wisselen. Send Anywhere, een app die al een tijdje in Google Play  is te vinden maar onlangs werd geüpdatet, wil dit probleem verhelpen.

De app laat je namelijk ongelimiteerd bestanden delen tussen al je apparaten, zonder dat je van een clouddienst afhankelijk bent. Hierbij maakt het overigens niet uit hoe groot en  welke typen de bestanden zijn die je wilt versturen. Fijn is dat Send Anywhere ook met iOS-apparaten en elke pc werkt,  en dat er een handige Chrome-extensie beschikbaar is.

Send Anywhere vereist geen account om de dienst te kunnen  gebruiken, maar werkt met 6-cijferige code`s. Deze dien je te gebruiken wanneer je apparaten met elkaar koppelt, en zijn veilig doordat je ze maar tien minuten actief blijven. Lukt het bijvoorbeeld niet om  een groot bestand in die tijd te versturen, dan kun je de houdbaarheid van de  code  verlengen tot een hele dag.

Als gezegd is Send Anywhere al een tijdje beschikbaar, maar onlangs werd de Android-app onlangs verbeterd. Zo werd de interface flink onder handen genomen en versimpeld, en ging het uiterlijk op de schop door het gebruik van Material Design. Daarmee is Send Anywhere weer helemaal klaar voor de toekomst.

Send Anywhere voor Android downloaden

Send Anywhere is de moeite waard om te proberen, zeker wanneer je met veel verschillende apparaten werkt. Via de link hieronder is de app gratis in Google Play te downloaden. Voor de installatie heb je 5,8MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0 of hoger nodig.

Download Send Anywhere  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu