Sentio UI: een prachtige, nieuwe homescreen-vervanger voor Android

Redactie
10 februari 2011, 10:57
1 min leestijd

Eén van de beste redenen om een Android-telefoon te kopen is de mogelijkheid om een eigen homescreen-vervanger te installeren. In feite bepaal jij hoe je telefoon eruit ziet, niet de fabrikant. Op dit moment zijn er al veel verschillende homescreen-vervangers beschikbaar in de Android Market, zoals LauncherPro, ADW.Launcher en Go Launcher Ex. Toch bouwen deze homescreen-vervangers voort op de standaard build van Google en zijn ze niet erg vernieuwend. Het enige verfrissende alternatief op dit moment is SlideScreen Pro. Gelukkig zijn er genoeg ontwikkelaars bezig met vernieuwende homescreen-vervangers. Zo is de Nederlandse ontwikkelaar Kevin Middelbos bezig met de stijlvolle launcher Slick UI. In het buitenland werken ontwikkelaars aan Sentio UI, ook een nieuwe homescreen-vervanger. En wow, wat ziet dat er mooi uit!

Sentio UI lijkt absoluut niet op een Android-telefoon. De homescreen-vervanger gebruikt grote icoontjes en dunne letters in de stijl van Windows Phone 7. Toch vind ik Sentio UI er weer heel anders uitzien dan Windows Phone 7.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkelaar REALigion laat in een video zien wat de mogelijkheden van Sentio UI zijn. Hij belooft dat er een gratis versie komt, maar ook een betaalde versie. Als Sentio UI net zo goed werkt als op de video, dan ben ik bereid om te betalen voor deze homescreen-vervanger.

Wat vind jij van deze nieuwe homescreen-vervanger? Geef je mening onder dit artikel!

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu