De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Volg Serious Request 2015 met de officiële Android-app

Gijs Ettes
18 december 2015, 13:33
2 min leestijd
Volg Serious Request 2015 met de officiële Android-app

Dit jaar staat het glazen huis van Serious Request in het zuiden van het land. Wil je niks missen van Serious Request 2015 in Heerlen, dan kun je nu de officiële Android-app downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Serious Request 2015 in Heerlen

Ook dit jaar organiseert 3FM een benefietactie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Drie dj`s van de radiozender worden zes dagen zonder eten opgesloten in het Heerlense glazen huis, waar ze een non-stop uitzending draaien. Tegen betaling kunnen mensen én bedrijven plaatjes aanvragen voor het goede doel. Er worden daarnaast een hoop activiteiten georganiseerd, die je met de Android-app op de voet kunt volgen. Vanaf het startscherm check  je onder meer het laatste nieuws en zijn routes naar bepaalde locaties uit te stippelen.

Het scherm is onderverdeeld in vier routes: Beleef Heerlen, Food, Young & Urban en Smart. De sectie geeft een overzicht van alle activiteiten die in de stad plaatsvinden tijdens Serious Request 2015. Op elke activiteit kun je doorklikken voor meer informatie, de datum/tijd en de locatie. Heb je een knorrende maag, dan vind je via Food waar je een hapje kunt eten in de buurt van het glazen huis.

Young & Urban toont onder meer optredens van straatmuzikanten en diverse  workshops die je kunt volgen. Smart verwijst naar de ‘smart services’ waarvan je tijdens het evenement gebruik kunt maken. Denk hierbij aan het opladen van je smartphone (of je lichaam) of het nemen van een ritje in een virtual reality-achtbaan. Daarnaast is er een interactief scherm en een ‘Romeins’  badhuis op het plein te vinden. Voor de liefhebbers is er tot slot  een indoor camping, waar je een tentje kunt huren om te overnachten tijdens deze editie van Serious Request.

SRH15-app downloaden

Je vindt de app van Serious Request onder de naam SRH15 in Google Play. Deze is vrij basic en werkt niet enorm snel, maar bevat wel de meeste functies die je nodig zult hebben.  De gratis applicatie vereist Android 4.0 of nieuwer.

Download SRH15 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu