De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Volg Serious Request 2017 op je Android-toestel met deze app

Wouter Nijsen
19 december 2017, 14:24
2 min leestijd
Volg Serious Request 2017 op je Android-toestel met deze app

Het Glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Apeldoorn. Wil je niks missen van Serious Request 2017? Met de NPO 3FM-app blijf je helemaal op de hoogte.

Lees verder na de advertentie.

Serious Request 2017 in Apeldoorn

Net zoals ieder ander jaar organiseert 3FM een actie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dj’s Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen worden zes dagen opgesloten zonder vast voedsel. Gedurende deze periode maken zij een non-stop uitzending, waarbij luisteraars tegen een donatie op eigen naam of van hun bedrijf nummers kunnen aanvragen voor het goede doel. Rondom het Glazen Huis worden daarnaast allerlei activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Serious Request.

In plaats van een eigen app staat de officiële 3FM-app volledig in het teken van Serious Request 2017. Alle opties van de app vind je direct terug op het hoofdscherm. Ook kun je hier live zien welk nummer er gedraaid wordt en de stream aanzetten of pauzeren. Mocht je langs willen komen in Apeldoorn, dan vind je in de app alle praktische informatie over hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Met de 3FM-app kun je meteen een liedje aanvragen of een donatie insturen. Het is daarnaast mogelijk een berichtje of foto rechtstreeks naar één van de dj’s te sturen. Ook kun je met de app overal mee doen met de veilingen, of de webshop bezoeken.

Naast je Android-smartphone heeft de NPO 3FM-app ook ondersteuning voor Google Cast ingebouwd. Hiermee kun je de radiostream naar je Chromecast sturen, of live meekijken als je de videostream cast. Dit doe je door eenvoudigweg op het Cast-icoontje te tikken. Dit werkt ook met een Chromecast Audio als je alleen de muziek wil beluisteren.

NPO 3FM-app voor Android downloaden

De NPO 3FM-app is via onderstaande link gratis te downloaden. Om de app te kunnen gebruiken heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Download NPO 3FM in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu