Serious Sam: Kamikaze Attack verkrijgbaar in wekelijkse Humble Sale

Gijs Ettes
7 juni 2013, 16:43
1 min leestijd
Serious Sam: Kamikaze Attack verkrijgbaar in wekelijkse Humble Sale
Sam

Het actievolle Serious Sam: Kamikaze Attack zit deze week in de The Humble Weekly Sale. Naast de Android-titel krijg je met je zelf bepaalde prijs voor het pakket ook toegang tot sommige of alle overige Serious Sam-titels.

Lees verder na de advertentie.

Serious Sam is een schietspellen-reeks die vooral bekend staat om zijn overdreven gewelddadige karakter, maar daarbij toch ludiek blijft. Er zijn geen ingewikkelde manieren om jezelf te verschuilen en je leven wordt niet automatisch weer aangevuld: het is gewoon knallen tot jij of je tegenstanders erbij neervallen.

Voor ieder bedrag dat je inlegt – wat zo laag mag zijn als 1 dollarcent – krijg je al de Android-titel Serious Sam: Kamikaze Attack en verschillende andere pc-versies van Serious Sam-titels. Als je meer dan het huidige gemiddelde neerlegt (op het moment van schrijven 4,24 dollar), krijg je ook de laatste titel in de Serious Sam-reeks, Serious Sam 3: BFE.

De spellen zijn op de website van de Humble Bundle te bestellen. Na je aankoop krijg je toegang tot een apk-bestand dat je zelf kunt installeren of via de handige Humble Bundle-app, die al je aankopen registreert en ook nog eens up-to-date houdt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu