De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Sexting app’ Snapchat update brengt vernieuwd uiterlijk

Redactie
4 juli 2013, 13:57
1 min leestijd
‘Sexting app’ Snapchat update brengt vernieuwd uiterlijk
snapchat

De sexting-app Snapchat heeft een update gekregen die een geheel nieuw uiterlijk aan de app geeft. Het nieuwe uiterlijk oogt nog steeds erg simplistisch met de focus op de camera-interface, maar de vriendelijst en chatgeschiedenis is door de Snapchat update wél flink op de schop genomen. Zo maakt Snapchat meer gebruik van kleuren terwijl ze aan het Holo-design van Android blijven voldoen.

Met Snapchat kunnen gebruikers foto’s naar elkaar sturen die na een korte periode verdwijnen. Op de foto’s zijn teksten te schrijven en gebruikers hebben ook de mogelijkheid om op de geschoten foto te tekenen. Nadat de foto klaar is, kan deze naar een contactpersoon worden verstuurd.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat update brengt ook kindermodus

snapchat-screen1

Omdat de afbeeldingen vaak maar enkele seconden te bekijken zijn, wordt de app veelal gebruikt voor sexting: het versturen van pikante foto’s naar bekende of onbekende personen. Het is echter wel mogelijk om een screenshot te maken op het moment dat je de betreffende foto ontvangt, waardoor Snapchat-gebruikers worden gewaarschuwd om op eigen risico’s dergelijke foto’s te versturen.

Door de Snapchat update zou de camera ook sneller werken en kunnen gebruikers via een swipe-beweging naar andere pagina’s of menu’s gaan. Ook is Snapkidz toegevoegd, een functie waardoor kinderen alleen foto’s kunnen maken en hierop kunnen tekenen. Een leuk gebaar van Snapchat.

→ Lees meer over de Snapchat Android-app en bekijk handige tips!

Download: Snapchat (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu