ShadowArc: mooie gratis arcade-game

shadowarcIn ShadowArc moet je kleuren combineren, al is dat natuurlijk geen veelzeggende beschrijving. De game van Free The Robots Inc verscheen – zoals vaak gebeurd – eerst op iOS en maakt nu eindelijk de overstap naar Android.

Het spel is het beste te omschrijven als een kruising tussen Super Hexagon en Dropchord, met het uiterlijk van de film Tron. In ShadowArc bestuur je een rode en groene straal, die je op dezelfde kleuren moet richten als ze op je van je weg stralen vanuit het middenpunt van een cirkel. Zie het onderstaande filmpje voor een wat duidelijker beeld.

ShadowArc is zenuwslopend maar verslavend

Hoe verder je komt in het spel, hoe moeilijker dit uiteraard wordt. In totaal zijn er maar liefst 75 levels en er zijn ook 5 verschillende modi, waarin je eindeloos kunt doorgaan. Tot je af bent dus. De game heeft daarnaast een fijne soundtrackt en laat je saves syncen met andere apparaten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Als het je écht te moeilijk wordt, zijn er gelukkig enkele power-ups om te gebruiken. De app bevat in-app aankopen, maar deze zijn eigenlijk nergens voor nodig. Je kunt er bijvoorbeeld sneller power-ups en levels mee vrijspelen (lees: kopen). Dit is echter allemaal te doen zonder een in-app aankoop.

Download: ShadowArc (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.