De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Shark or Die: happen naar watertrappelende mensen

Redactie
26 augustus 2010, 18:53
1 min leestijd
Shark or Die: happen naar watertrappelende mensen
shark or die

Een leuk spelletje van de Duitse ontwikkelaar HandyGames is in de Android Market verschenen: Shark or Die. Je bestuurt een bloeddorstige haai, die onder het wateroppervlak zoekt naar spartelende mensen. Eet deze mensen op en verzamel genoeg kracht om door te gaan. Wanneer een haai genoeg mensen verorbert, dan is het level voltooid.

Shark or Die is het nieuwste spel van HandyGames, een ontwikkelaar die we misschien wel kennen van Guns’n’Glory, een tower defense-spel met cowboys in de hoofdrol. Het is geen ramp als je dit spel niet kent, want Guns’n’Glory ligt pas sinds begin deze maand in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

Shark or Die is een spel dat niet snel gaat vervelen. Bepaalde elementen maken Shark or Die erg leuk, zoals een dobberend bootje en rubberen badeendjes. Wanneer zwemmers merken dat er een haai in de buurt is, dan proberen ze snel naar het bootje te zwemmen. Ben je op tijd of loop je jouw hapje mis?

De graphics spetteren van het beeldscherm. Wanneer je in het hoofdmenu een keuze maakt, wordt het scherm opgegeten door een haai. Erg leuk gedaan! Er zijn verschillende zwemmers en vissen, en natuurlijk ontbreekt een flinke dosis zwarte humor niet.

Er is een gratis versie beschikbaar, maar dan krijg je wel advertenties te zien. Tijdens het spelen kunnen deze advertenties gaan irriteren. De advertentieloze variant kost €2.99.

Shark or Die (€2.99):

Shark or Die Free:

Via: Softpedia

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's