Shazam 3.0: ongelimiteerd taggen, Shazam Friends

Redactie
1 mei 2011, 10:37
1 min leestijd
shazam android

Tot 1 januari 2012 kunnen Android-gebruikers met de gratis versie van Shazam ongelimiteerd liedjes taggen. Voor deze week kon je slechts vijf keer per maand een liedje taggen met de gratis versie. Maar wat is ‘taggen’ precies? Met Shazam is het mogelijk om te achterhalen welke artiest momenteel zingt. Klik op de grote Shazam-knop en de app luistert naar het liedje. Vervolgens verschijnt de artiest en het nummer in beeld. Dit is één tag. In totaal kun je dus vijf keer per maand een liedje opzoeken. Daarna moet je overschakelen naar Shazam Encore. Gelukkig hoeft dit tot 1 januari 2012 niet, omdat eBay ongelimiteerd taggen sponsort.

Shazam 3.0 heeft overigens nog een andere nieuwe toevoeging, namelijk Shazam Friends. Het is mogelijk om jouw tags te delen met vrienden of op Facebook. Dit geeft Shazam een sociaal tintje.

Lees verder na de advertentie.

Mocht je geïnteresseerd zijn in Shazam, kijk dan ook eens naar SoundHound. Dit is de grootste concurrent van Shazam en biedt ongeveer dezelfde mogelijkheden. Shazam en SoundHound hebben allebei 4,5 ster in de Android Market.

Via: Android Community

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu