Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Shazam update brengt bloedmooi nieuw design voor muziek taggen

Redactie
30 augustus 2013, 12:25
1 min leestijd
Shazam update brengt bloedmooi nieuw design voor muziek taggen
shazam

De Shazam update brengt een geheel nieuw design naar de populaire Android-app. Shazam was één van de eerste apps die écht populair werd op het Android-platform. De app geeft gebruikers de mogelijkheid om nummers te ‘Shazammen’, ofwel te taggen.

Je drukt op de knop, je toestel luistert naar de muziek en vertelt je welk nummer het is. Een zeer ingenieuze app, maar het design van Shazam was niet om over naar huis te schrijven. Na lang wachten is hier de nieuwe minimalistische interface die gebruikers fijner en beter nummers laat taggen.

Lees verder na de advertentie.

Shazam update is Holo

De Shazam update brengt het Holo-design dat met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is geïntroduceerd naar de app. De menubalk is duidelijk en geeft je tags, chart en vrienden weer, samen met de grote Shazam-knop om direct nummers te gaggen. De nummers die je hebt getagd, worden in een Google Play Music-achtige setting op je scherm vertoond. Een mooi aanzicht, met fijne foto’s en een handig overzicht van je Shazam-geschiedenis.

Shazam is voortaan ook een universele app die voor grote en kleine tablets is geoptimaliseerd. Zo heb je op elk Android-apparaat dezefde app met een andere unieke interface. Een belangrijke verandering die de update brengt.

De premium-app, Shazam Encore, heeft eenzelfde update gekregen. Shazam Encore laat je muziek taggen zonder advertenties.

Download: Shazam (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu