Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sheep Impact: schapen vangen met een luchtballon

Redactie
28 augustus 2011, 18:05
1 min leestijd
Sheep Impact: schapen vangen met een luchtballon
Sheep Impact: schapen vangen met een luchtballon

Sheep Impact is een eenvoudig spel wat toch de moeite waard is om te spelen. Met een luchtballon moet je schapen zien te redden die aan dynamiet vastzitten. Met je vinger kun je hoogte van de ballon regelen, raak je het scherm aan dan ga je omhoog, laat je het scherm los dan daalt de ballon. Hoewel de titel doet denken aan de film Deep Impact, heeft Sheep Impact hier niets mee te maken.

De graphics van het spel zijn vrij eenvoudig, maar daarom is het spel niet minder leuk. Als je alle schapen in een level weet te redden krijg je een gouden medialle, red je er minder dan krijg je zilver en zo door. Hoewel je in het begin nog gemakkelijk goud kunt verdienen, wordt dit geleidelijk aan steeds moeilijker. In totaal zijn er dertig levels, verdeeld over twee stages van bergen en canyons. Een gratis strand-update volgt spoedig.

Lees verder na de advertentie.

Sheep Impact is te downloaden in de Android Market voor 68 eurocent. Om de game te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. Het spel werkt niet op tablets, maar een Honeycomb-versie van Sheep Impact is in de maak.

Downloaden via Android Market: Sheep Impact (€0,68)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu