De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Sheepop is de meest verslavende game na Flappy Bird

Redactie
28 februari 2015, 15:41
1 min leestijd
Sheepop is de meest verslavende game na Flappy Bird

Sheepop is net zo simpel en verslavend als Flappy Bird, maar tegelijkertijd een compleet andere game. Gaat we opnieuw een hype krijgen?

Lees verder na de advertentie.

Een gamehype voor smartphones en tablets komt veelal door een klein en simpel spelletje waarbij het doel is om een zo hoog mogelijke score te behalen. Flappy Bird is daar een uitstekend voorbeeld van. Sheepop is precies zo’n soort game, dat in een korte tijd relatief populair is bij een groep fanatieke internetgebruikers.

Sheepop is simpel en verslavend

In Sheepop is het de bedoeling om het schaap van het ene platform naar het andere te krijgen. Dit doe je door op het schaap te drukken en vervolgens naar onderen te vegen. Hoe verder je veegt, hoe harder de sprong. Ook kun je richting aan de sprong geven. De rode pijl geeft een indicatie van hoe hard het schaap springt en welke richting ‘ie precies op gaat.

Als het schaap op het volgende platform landt, heb je één punt. Vervolgens kun je van dat platform naar een volgend platform springen, dat op een andere hoogte te vinden is. Wanneer je ‘m niet bereikt of er vanaf stuitert, ben je af. De highscore is het aantal platforms dat je hebt gehaald tijdens het springen. Simpel en o zo verslavend.

Download Sheepop in Google Play

Sheepop is gratis in Google Play te downloaden. Tijdens het gamen kun je gestoord worden door een vervelende advertentiepop-up, die via het kruisje weer te sluiten is.

Download Sheepop in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu