Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Shibuya Grandmaster: toffe Tetris-achtige arcadegame

Wouter Nijsen
2 augustus 2015, 11:06
2 min leestijd
Shibuya Grandmaster: toffe Tetris-achtige arcadegame

Het nieuwe Shibuya Grandmaster is de leukste Android-game die je deze week speelt. Het is een snel arcadespelletje waarin je snel moet handelen, en in dit artikel lees je er meer over.

Lees verder na de advertentie.

Snel puzzelen in Shibuya

Shibuya Grandmaster is een nieuwe arcadespelletje voor Android dat het best te omschrijven is als een moderne versie van Tetris. Toch doet het spelletje genoeg anders om uniek te blijven, waardoor het spelen ervan leuk is.

In Shibuya vallen er verschillende vlakken naar beneden en het is de bedoeling om die te voorzien van een kleur. Door vlakken met dezelfde kleur met elkaar te combineren, speel je ze weg en scoor je punten. Tijdens het spelen is het zaak om goed na te denken. Zo moet je kleuren op de juiste tijd in de juiste vlakken plaatsen en zo een goede score neerzetten.

Shibuya Grandmaster heeft verschillende moeilijkheidsgraden, die verschillen in de snelheid waarmee blokken naar beneden vallen. Het is raadzaam om langzaam te beginnen, om je zo geleidelijk  richting de moeilijkere levels  te spelen.

Je kan zien dat er veel tijd in Shibuya is gestoken. De game ziet er mooi uit en draait op vrijwel elk Android-apparaat vloeiend. Daarnaast is er een unieke soundtrack aanwezig en kun je de ranglijsten op om je scores te vergelijken met anderen. Een uniek systeem leert je steeds beter te worden in het spel.

Verder is het fijn dat Shibuya Grandmaster volledig gratis te spelen is. Hoewel er verschillende in-app aankopen aanwezig zijn, hebben die geen invloed op de gameplay of je scores. Het is enkel mogelijk om andere (en toffe) achtergronden te kopen, waarmee je de ontwikkelaar achter het spelletje kunt steunen.

Shibuya Grandmaster voor Android downloaden

Shibuya Grandmaster is typisch een spelletje dat gemakkelijk is om op te pakken, maar waar je echt goed in wordt door veel te spelen. Via onderstaande link kun je Shibuya gratis downloaden. De game is 46MB groot en vereist Android 2.3 of hoger voor de installatie.

Download Shibuya Grandmaster in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu