De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Shooty Skies: vermakelijke shoot ’em up nu ook voor Android

Wouter Nijsen
8 november 2015, 11:15
2 min leestijd
Shooty Skies: vermakelijke shoot ’em up nu ook voor Android

De toffe  shoot `em up Shooty Skies was er al een tijdje voor iOS, maar is nu ook uitgebracht voor Android. De game is van de makers van het populaire Crossy Road.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Shooty Skies

Shooty Skies is een nieuwe game die wat de graphics  betreft veel weg heeft van Crossy Road. Toch doet het spelletje een aantal zaken anders. In de game bestuur je een vliegtuigje en is het de bedoeling om zo lang mogelijk in leven te blijven. Je neemt het op tegen allerlei vijanden die met steeds grotere golven op je af komen.

Door je vinger op het scherm te houden, beweeg je door de eindeloze spelwereld en schiet je. Wanneer je het scherm loslaat, wordt het wapen opgeladen voor een krachtiger schot. Hiermee schiet je in één keer meerdere vijanden uit de lucht.  Wil je je vliegtuigje upgraden, dan is er de optie om  voor een ander wapen te kiezen. In ruil voor munten kun je voor een aantal uur een sterker wapen of kanon gebruiken.

Het is meteen duidelijk dat Shooty Skies  afkomstig is van de makers van Crossy Road. Het spelletje heeft dezelfde kleurrijke, blokkerige graphics en zit vol met geinige geluidjes. Tijdens  het spelen van Shooty Skies verzamel je munten, die je kunt gebruiken om prijzen te winnen, in de vorm van nieuwe personages. Standaard zijn er tientallen personages om vrij te spelen, al kun je ze ook aanschaffen middels een in-app aankoop. Munten zijn ook te verdienen door een korte advertentie te kijken, al is dit niet verplicht.

Shooty Skies voor Android downloaden

Wil je Shooty Skies eens proberen, dan kun je de game via onderstaande link downloaden. Het spelletje is gratis, maar bevat wel in-app aankopen. Voor de installatie heb je Android 4.0.3 of nieuwer en tenminste 40MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Shooty Skies in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu