De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Shopreme: dagelijks interessante aanbiedingen

Redactie
18 januari 2011, 11:04
1 min leestijd
shopreme

Shopreme is een nieuwe Android-applicatie, waarmee je dagelijks interessante aanbiedingen in beeld krijgt van verschillende webshops, zoals CentralPoint, Retro Game Winkel, Redhound, Effio en LupuX. Het aanbod verschilt per dag en is erg breed. Daarnaast worden er zo nu en dan nieuwe webshops toegevoegd aan de applicatie. Een belangrijke voorwaarde is dat webwinkels betalen via PayPal toestaan. Met de mobiele applicatie kun je dus onderweg een product uitkiezen en direct betalen.

Een webshophouder krijgt direct een bestelling van de klant binnen en zorgt alleen voor de afhandeling. Shopreme krijgt een percentage van de verkoopprijs. That’s it? Nee, want Shopreme heeft een speciaal dashboard voor webwinkels ontwikkeld, zodat webshophouders de verkopen en aanbiedingen in de gaten kunnen houden.

De applicatie werkt prima. Gebruikers snuffelen door de aanbiedingen door links of rechts op het scherm te tikken of door te vegen over het scherm. Klik op ‘Meer Info / Bestellen’ om meer informatie te zien of om een product direct te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

Hoe goed zijn de aanbiedingen? Het verschilt. Een kadopakket Espresso van 15,50 euro voor 14,50 euro? Geen werelddeal lijkt me zo. Aan de andere kant: de HP ProBook 4520s wordt in de applicatie voor 545 euro (inclusief verzenden) aangeboden. De goedkoopste webshopprijs bedraagt 686 euro (inclusief verzenden). Oftewel, dit is wel een mooie aanbieding. Helaas komen gebruikers in de applicatie niet te weten of ze een mooie deal scoren of dat ze een kat in de zak kopen. Ik raad gebruikers aan om een product voor aankoop even op te zoeken op Kieskeurig.nl of in de Pricewatch van Tweakers.net.

Scan de onderstaande QR-code om Shopreme gratis binnen te halen of klik op deze link in de Android-browser.

Categorie: Winkelen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's