Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Shutterstock Android-app laat je bladeren door 31 miljoen foto’s

Gijs Ettes
10 december 2013, 18:02
1 min leestijd
Shutterstock Android-app laat je bladeren door 31 miljoen foto’s
Shutterstock Android app

Shutterstock heeft onlangs een Android-app gelanceerd die je laat browsen door 31 miljoen foto’s. Daarnaast kun je vanuit de app gemakkelijk foto’s toevoegen aan je lightbox, zodat je ze later op je pc kunt downloaden. Daarvoor het je wel een betaald Shutterstock-abonnement voor nodig.

De aanleiding voor het lanceren van de Android-app was het feit dat de helft van al het mobiele verkeer naar Shutterstock afkomstig is van Android. De iOS-versie bestaat al langer en is inmiddels ruim 650.000 keer gedownload. Bij de Android-app blijft de teller vooralsnog steken op circa 100 downloads.

Lees verder na de advertentie.

Shutterstock Android-app

Aanvankelijk is de Shutterstock Android-app wel iets minder functioneel dan de app voor iOS. Zo is het wel mogelijk om stockfoto’s toe te voegen aan een zogenoemde lightbox om deze laten op een pc of Mac te downloaden, maar kun je niet foto’s op je Android-toestel downloaden. Met de iOS-app is dat wel mogelijk.

Afgezien daarvan werkt de app hetzelfde als de iOS-versie. Zo kun je met steekwoorden zoeken op stockfoto’s en gecureerde content met de mooiste afbeeldingen van Shutterstock bekijken. De app is nog geen 1MB groot en vereist Android 2.2 of hoger.

Download: Shutterstock (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu