Shuttle Music Player krijgt fraai nieuw Android L-design

Redactie
20 september 2014, 15:22
1 min leestijd
Shuttle Music Player krijgt fraai nieuw Android L-design
Shuttle Music Player Android L

Shuttle Music Player is één van onze favoriete muziek-apps voor Android, die er sinds kort een stuk beter uitziet. De app heeft een update gekregen die het Android L-design brengt. Zo oogt de app kleurrijker, wordt er gebruikgemaakt van nieuwe minimalistische icoontjes en kun je heel fijn tussen secties navigeren door van links naar rechts te swipen en vice versa.

Een toffe feature die de update toevoegt is de mogelijkheid om het kleurenschema van de app te bepalen. Ook is er een nieuwe shuffle- en queuesysteem beschikbaar en ondersteunt de mini-speler van Shuttle Music Player voortaan swipe-acties. Maar het nieuwe Shuttle Music Player Android L-design is toch echt de reden waarom we deze update enorm aanraden.

Lees verder na de advertentie.

Shuttle Music Player Android L-design

Shuttle Music Player beschikt over enorm veel features. Denk bijvoorbeeld een een equalizer, de mogelijkheid om lyrics bij een nummer te zoeken, albumhoezen en foto’s van artiesten te downloaden en te tonen, een slaaptimer en de mogelijkheid om nummers direct na elkaar af te spelen. Ook kun je door middel van de controls op het lockscreen en in de notificatiebalk Shuttle Music Player besturen en zo bijvoorbeeld een ander nummer opzetten.

Ook is het mogelijk om de app met de Chromecast te verbinden om vervolgens muziek via een mooi design op de tv af te spelen. Dit is bijvoorbeeld handig voor degenen met een mooie hifi-set die op de tv is aangesloten. De premium-versie van Shuttle Music Player biedt meer functies en is voor 0,65 euro te downloaden.

Download

Shuttle Music Player is te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger. Voor sommige features heb je echter een hogere Android-versie nodig.

Download Shuttle Music Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu