De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Shuttle Music Player: Holo, veel features en helemaal gratis

Redactie
1 mei 2014, 18:21
1 min leestijd
Shuttle Music Player: Holo, veel features en helemaal gratis
shuttle music player

Shuttle Music Player is een enorm fijne muziek-app voor Android die minimalisme combineert met lekker veel features die één voor één handig zijn. De app is klein maar krachtig, en biedt een prachtig Holo-design dat Android 4.4 KitKat ondersteunt. Dit betekent dat de notificatiebalk meekleurt met het blauwe design van de app, wat een tof effect geeft.

Daarnaast beschikt Shuttle Music Player over een soort Google Now-achtig design, met kekke informatiekaarten. Daarnaast is Shuttle Music Player geheel gratis te gebruiken, dus geef de Android-app vooral een kans.

Lees verder na de advertentie.

Shuttle Music Player

Shuttle Music Player beschikt over enorm veel features. Denk bijvoorbeeld een een equalizer, de mogelijkheid om lyrics bij een nummer te zoeken, albumhoezen en foto’s van artiesten te downloaden en te tonen, een slaaptimer en de mogelijkheid om nummers direct na elkaar af te spelen. Ook kun je door middel van de controls op het lockscreen en in de notificatiebalk Shuttle Music Player besturen en zo bijvoorbeeld een ander nummer opzetten.

Het design is geoptimaliseerd voor zowel smartphones als tablets en Shuttle Music Player beschikt ook over handige widgets. Het Google Now-design is via de instellingen te activeren. Hier vind je ook een donker thema, mocht je dit prefereren. De Pro-versie van Shuttle Music Player   65 eurocent biedt enkele toffe opties, waaronder ondersteuning voor de Chromecast en meer thema’s.

Download

Shuttle Music Player is te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger. Voor sommige features heb je echter een hogere Android-versie nodig.

Download: Shuttle Music Player (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu