Shuttle Music is een simpele muziekspeler met slimme features

Rick van der Veer
28 november 2016, 17:01
2 min leestijd
Shuttle Music is een simpele muziekspeler met slimme features

Shuttle Music Player is een simpele muziekspeler die gericht is op efficiëntie en snelle prestaties. De nieuwste update voor de app heeft de prestaties nog verder verbeterd en ondersteuning voor Android 7.1 Nougat toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Shuttle Music Player update

Shuttle Music Player heeft een grote update gehad die de prestaties van de app flink verbetert. Zo gebruikt de app achter de schermen nu een andere techniek om je muziekbestanden uit te lezen, wat er voor zorgt dat de app sneller werkt. Vooral gebruikers met grote muziekverzamelingen zullen profijt hebben van de vernieuwingen.

Shuttle heeft daarnaast nieuwe opties gekregen voor het sorteren van je muziek. De app kan nu muziek groeperen op album-artiest, waardoor de nummers op compilatie-albums nu bij elkaar staan. Je kunt nu ook makkelijker je muziekbestanden van artiestinformatie voorzien terwijl de app zelf ondersteuning gekregen heeft voor Android 7.1 Nougat. Dit betekent dat je nu ook app-shortcuts kunt gebruiken vanaf je homescherm om bijvoorbeeld direct je hele bibliotheek op shuffle-modus aan te zetten.

Naast het afspelen van je lokale muziek heeft Shuttle veel handige andere features aan boord. Met de ingebouwde slaaptimer kun je muziek afspelen tot je slaap valt, terwijl je met de ingebouwde thema’s kunt kiezen of je een duister of een licht thema wil. De app biedt daarnaast een reeks handige widgets die je aan je eigen voorkeuren kunt aanpassen. Ook kan de app je van songteksten voorzien, zodat je mee kunt zingen met je favoriete muziek.

Shuttle Music Player downloaden

Shuttle Music Player is gratis te downloaden via onderstaande link. Je hebt minimaal Android 4.1 of hoger en 30MB aan opslagruimte nodig. De betaalde versie van Shuttle, Shuttle+, voegt een aantal functies toe. Zo krijg je ondersteuning voor Google Cast-apparaten en een grotere variatie in het aantal thema’s dat je kunt kiezen.

Download Shuttle Music Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu