Simpel racen met Switch

Redactie
3 augustus 2011, 15:33
1 min leestijd
Simpel racen met Switch
Simpel racen met Switch

Switch is een racespel van Playbox dat uitblinkt in eenvoud. Je racet met een ruimtescheepje op een lange weg bestaande uit vier banen. In plaats van een ingewikkelde bediening kun je naar links en rechts sturen door links en rechts te drukken. Elke keer als je drukt verwissel je van baan. Hierbij moet je ook obstakels zoals muurtjes en andere ruimtevoertuigen zien te vermijden.

Tijdens het racen kun je ook power-ups verdienen waarmee je tijdelijk onzichtbaar wordt. Zo kun je door objecten heen vliegen. Hoe langer je speelt des te hoger de snelheid wordt waarmee je racet. Het standpunt waarmee je op de baan kijkt wisselt steeds. In het begin kijk je er recht op, maar daarna verandert je standpunt zodat je ook schuin op de baan kijkt. Iets wat het racen een stukje uitdagender maakt.

Lees verder na de advertentie.

Om het spel goed te kunnen spelen heb je een redelijk moderne Android-telefoon nodig die minimaal van Android 2.2 Froyo is voorzien. Switch is gratis te downloaden in de Android Market. In de game zijn wel reclamebanners te vinden.

Downloaden via Android Market: Switch (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu