Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Simplenote: fijne notitie-app eindelijk beschikbaar voor Android

Gijs Ettes
10 september 2013, 11:39
1 min leestijd
Simplenote: fijne notitie-app eindelijk beschikbaar voor Android
simplenote

Simplenote is een fijne notitie-app die al tijden beschikbaar is voor iPhones. Nu is hij echter ook voor Android verschenen. Simplenote komt van dezelfde ontwikkelaars die achter de WordPress-app zitten.

Als je nog op zoek bent naar een fijne notitie-app is Simplenote zeker een download waard. De Android-app heeft een strak ontwerp en biedt alle functies die je mogelijk nodig hebt bij het aanmaken van notities.

Lees verder na de advertentie.

Om een notitie aan te maken klik je eerst op de plus rechts bovenin in je scherm. Druk je vervolgens op het rondje, dan wordt je notitie als belangrijk gezien en staat hij altijd bovenaan. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om verschillende tags aan een notitie toe te voegen. Hierdoor zijn ze sneller terug te vinden in de zoekbalk.

Delen is uiteraard ook een van de mogelijkheden van Simplenote. Als je op dat deelicoontje drukt, komen eigenlijk vrijwel alle apps in beeld die relevant zijn en op je Android-smartphone of -tablet geïnstalleerd staan. Je kunt overigens een Simplenote-account aanmaken om je notities overal bij de hand te hebben. Dit is echter niet nodig voor het gebruiken de app.

Download: Simplenote (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu