De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sinking Feeling: nieuwe Android-game is erg verslavend

Wouter Nijsen
7 februari 2015, 15:11
1 min leestijd
Sinking Feeling: nieuwe Android-game is erg verslavend

Als je op zoek bent naar een nieuwe game voor je Android-toestel, moet je zeker Sinking Feeling eens proberen. De simpele gameplay maakt het spelletje ontzettend verslavend.

Lees verder na de advertentie.

Verslavende gameplay en retro uiterlijk

Sinking Feeling

Sinking Feeling is een supersnelle arcadegame waarbij je een klein, lachend poppetje bestuurt. Zoals de naam al doet vermoeden valt het poppetje naar beneden en zink je als het ware door het eindeloze level. Dit klinkt wellicht wat simpel, maar de game is pittiger dan je op het eerste gezicht zou denken.

Terwijl je naar beneden valt, kom je glasplaten tegen. Je kunt ervoor kiezen om ze  telkens te ontwijken, maar dan scoor je geen punten. Breek je wel door de glasplaten heen, dan moet zorgen dat je dit juist  doet. Een klein foutje wordt direct afgestraft en betekent vaak game over.

De besturing van Sinking Feeling is heel simpel. Door op de linker- of rechterkant van het scherm van je smartphone te tikken, maak je korte en nauwkeurige bewegingen. Je moet echter wel blijven opletten en snel handelen, want de obstakels volgen elkaar in moordend tempo op.

Ook tof is het 8-bit uiterlijk en de chiptunes-soundtrack, waardoor je tijdens het spelen van de game  een retrogevoel krijgt.  Het eindeloze level oogt wat eentonig, maar wanneer je de  andere modus vrijspeelt, wordt er meer kleur op het scherm getoverd. Dat laatste doe je overigens door in de standaardmodus een score van 50 punten of hoger te behalen.

Sinking Feeling downloaden

Sinking Feeling is helaas niet gratis, maar gelukkig ook niet duur.  Lijkt het spelletje je wat, dan kun je het via onderstaande link downloaden. Voor de installatie is Android 2.2 of hoger en 14MB aan vrije opslagruimte vereist.

Download Sinking Feeling in Google Play (0,89 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu