De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met deze 4 Sinterklaas-apps ben jij klaar voor intocht en Pakjesavond

Colin Baak
15 november 2019, 14:55
2 min leestijd
Met deze 4 Sinterklaas-apps ben jij klaar voor intocht en Pakjesavond

Vanaf morgen is Sinterklaas weer in het land! Met Pakjesavond voor de deur kun je deze vier Sinterklaas-apps voor Android goed gebruiken om de intocht live te kijken, liedjes te leren of lootjes te trekken.

Lees verder na de advertentie.

De vier beste Sinterklaas-apps van 2019

1. Kijk de Sinterklaasintocht live met NPO Start

Sinterklaas - NPO Start

De Sinterklaas-intocht vindt dit jaar plaats vanaf 12:00 op zaterdag 16 november, in Apeldoorn. De stoomboot is er dit jaar niet bij, want Sinterklaas komt met een heuse stoomtrein naar Nederland! Dieuwertje Blok en haar correspondenten doen zaterdag live verslag van de intocht op NPO 3.

Wil je de intocht live streamen, dan doe je dat natuurlijk met de NPO-app. Op je smartphone, tablet, of je cast het naar je televisie met een Chromecast. NPO Start is gratis in de Play Store te vinden via onderstaande link. Je kunt natuurlijk ook voor NPO Start Plus betalen om de intocht op een hogere beeldkwaliteit te streamen.

Download NPO Start app in de Play Store (gratis)

2. Sinterklaas Lootjes

Sinterklaas - Sinterklaas Lootjes

Iedereen herkent het wel: het gedoe rondom lootjes trekken als je met een groep afspreekt om surprises voor elkaar te maken. Met de app Sinterklaas Lootjes behoren al deze frustraties tot het verleden, want de app doet eigenlijk al het werk voor je. Je vult de namen en e-mailadressen van alle deelnemers in en de app zorgt er voor dat iedereen een lootje krijgt.

Zo kun je nooit je eigen naam trekken of je lootje kwijtraken. Handig natuurlijk. Tevens kun je de app uiteraard meerdere keren gebruiken. Zo stuur je bijvoorbeeld al je collega’s een mail, maar ook de vriendengroep, het gezien of alle buren die meedoen met de surprise-avond.

Download Sinterklaas Lootjes in de Play Store (gratis)

3. Bellen met Sinterklaas

Sinterklaas - Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas is een bijzondere app die je een rechtstreekse verbinding met Sinterklaas biedt. Je kunt met de Sint praten over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld om te vragen waar de pakjes verstopt liggen. Ook kun je vragen of je lief bent geweest.

Ook kun je met de Sint praten per sms en hem allerlei vragen stellen. Hij is altijd in voor een goed gesprek en je kunt de Goedheiligman van alles vragen. De app ziet er modern en fris uit en werkt precies zoals je verwacht. Wel is het mogelijk om in-app aankopen te doen voor nog meer mogelijkheden. Dat is zeker niet nodig, want ook de gratis variant is al erg leuk.

Download Bellen met Sinterklaas in de Play Store (gratis)

4. Sinterklaas App

Sinterklaas - Sinterklaas App

Misschien niet de mooiste app, maar zeker wel een handige. De app biedt meerdere mogelijkheden. Zo kun je elke plaatselijke intocht checken qua tijd en datum. Er is een karaoke-functie aanwezig, om zo de leukste Sinterklaasliedjes nog beter uit je hoofd te leren.

Ook zijn er verschillende spelletjes te spelen, waaronder het Sint-geheugenspel. Zo kom je makkelijk de tijd door, totdat Sinterklaas met de stoomtrein Nederland binnen zoeft. Veel plezier!

Download Sinterklaas App in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu