SkipTheMenu update: omzeil nu nog meer irritante telefoonmenu’s

SkipTheMenu updateSinds vorige maand is SkipTheMenu, de app waarmee het het mogelijk is om telefoonmenu`s te omzeilen en direct een klantenservice te bereiken, er ook voor Android. Een update vandaag voegt aan de bestaande lijst van klantenservices Hi en ING toe. Op termijn wordt deze nog verder aangevuld met Mastercard, VISA, PostNL, Wehkamp, EnergieDirect, Oxxio, HEMA, CJIB, Consumentenbond en de UWV.

Daarnaast introduceert de SkipTheMenu update live updates. Hierdoor kunnen de makers de keuzemenu’s, die om de haverklap veranderen of worden uitgebreid, dagelijks bijwerken en de wijzigingen automatisch doorvoeren in de app. Verder kun je SkipTheMenu  nu ook  in het buitenland gebruiken om bijvoorbeeld je verzekeringsmaatschappij of bank te bellen. Voor 0800-, en 0900-nummers is dat helaas technisch onmogelijk – deze zijn altijd onbereikbaar vanuit het buitenland.

Skipthemenu updateMomenteel bevat SkipTheMenu de gegevens van bijna 40 organisaties, waaronder de grote telecomproviders, verzekeraars en banken. Nadat je de app start, kies je het gewenste bedrijf dat je wilt bereiken en vervolgens de afdeling waarnaar je op zoek bent. Zo kan het zijn dat je een klacht hebt over een bepaalde bestelling of de dienstverlening van een bedrijf; door even door te klikken in de app word je direct doorverbonden met de gewenste afdeling, zodat je tijd, kostbare belminuten en geld bespaart.

In de afbeelding hierboven zie je welke klantenservices het meest worden gebeld via SkipTheMenu. De app zelf is gratis te downloaden via onderstaande link. De app werkt met vrijwel elke Android-versie en vereist 11MB aan opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: SkipTheMenu (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.