De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

SKIT voor Android: jouw hoofd op Super Mario of Darth Vader

Wouter Nijsen
5 februari 2014, 19:33
1 min leestijd
SKIT voor Android: jouw hoofd op Super Mario of Darth Vader
SKIT Android

Heb je altijd al je hoofd op Darth Vader willen plakken? Of in een Super Mario-level een hoofdrol willen spelen? Dat is vanaf nu mogelijk met SKIT voor Android, dat je gratis kunt downloaden in Google Play.

Met SKIT voor Android maak je van je foto`s hilarische, korte videoclips. Het is een simpel maar effectief concept. Met slechts een druk op de knop verschijnt jouw hoofd in een kleurrijke wereld vol visuele effecten, geinige tekstballonnetjes en toffe animaties.

Lees verder na de advertentie.

Grote namen werkten aan SKIT voor Android

Robin Johnson, de voormalige animation director bij Electronic Arts, en Max Woon, oprichter van Xfire, hebben samen de SKIT Android-app ontworpen. Niet de twee minste namen uit de game-industrie. “Met SKIT komen foto`s tot leven met beweging: ze lopen rond en zijn cinematisch. Het mooiste is dat ieder verhaal geremixt kan worden door kijkers”, aldus Johnson.

Om de video wat meer kleur te geven, kun je kiezen uit honderden stickers en personages. Naast creatieve bevat SKIT voor Android ook sociale elementen. Zo deel je je gemaakte video`s met een druk op de knop via YouTube, Twitter en Facebook. Daarnaast kun je in de applicatie een profiel aanmaken, andere gebruikers volgen, Skits delen en `reskitten`.

SKIT Android-versie downloaden

Vind je je resultaat zo beschamend dat je hem niet in openbaar wilt delen, dan kun je de clip via e-mail naar vrienden en familie sturen. SKIT voor Android is 26MB groot en werkt met Android 2.2 en hoger. In principe kun je de app dus op elk Android-toestel gebruiken.

Download: SKIT! (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu