SKRWT: populaire fotobewerker uitgebracht voor Android

Wouter Nijsen
16 januari 2016, 10:41
1 min leestijd
SKRWT: populaire fotobewerker uitgebracht voor Android

Android-gebruikers kunnen aan de slag met SKRWT. Deze populaire fotobewerker gooide op iOS hoge ogen en is bij veel gebruikers geliefd.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met SKRWT

SKRWT was al een tijdje beschikbaar op iOS en is deze week ook uitgekomen voor Android. De app wordt door velen gezien als één van de beste foto-apps die zijn uitgebracht. De kracht van SKRWT zit `m vooral in het detail. Met de applicatie  pas je kleine onderdelen aan die je niet snel ziet, maar je foto`s wel een stuk mooier maken.

De app is vooral bekend om de mogelijkheid om het perspectief binnen kiekjes te corrigeren en laat je hiermee spelen. Wanneer je bijvoorbeeld een foto maakt van een kerk, wordt hij zo aangepast  zodat het lijkt dat je er recht tegenover staat. Ook zijn er opties om de effecten van specifieke apparaten, zoals een GoPro-camera of drone, toe  te passen.

SKRWT importeert foto`s uit een map naar keuze en heeft een overzichtelijke interface waarin alle opties worden gepresenteerd. Handig is de zogeheten EXIF-reader, die je de fotoinformatie laat bekijken, waar je normaal gesproken een pc voor nodig hebt. Verder is de app  in staat om foto`s automatisch bij te snijden en ze te sorteren op album. Aanpassingen die je maakt worden niet direct opgeslagen, zodat je ze altijd weer ongedaan kunt maken.

SKRWT voor Android downloaden

SKRWT kost 0,91 euro in Google Play en is via onderstaande link te downloaden. De app weegt 5,2MB en werkt op alle apparaten met Android 4.0 of hoger.

Download SKRWT in Google Play (0,91 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu