Download: Skype herkent na update contactpersonen uit je adresboek

Skype contactpersonenSkype heeft een update naar versienummer 5.0 gekregen. En dat is een grote update, want het wordt voortaan mogelijk om Skype in je adresboek te laten kijken en alle Skype contactpersonen op te noemen. Ofwel: welke contactpersonen ook Skype gebruiken.

De Skype-app vraagt je om je nummer te verifiëren, waarna het nummer wordt gebruikt om anderen jou te laten vinden. Je telefoonnummer wordt echter niet getoond bij je profiel en je kunt de Skype contactpersonen-functie zelfs deactiveren als je het niet wilt.

Skype contactpersonen

In onderstaande video wordt de nieuwe feature door Skype uitgelegd.

Download Skype

De update voor Skype is inmiddels in Google Play te downloaden. Het is echter nog niet mogelijk om de feature direct te gebruiken, volgens het bedrijf wordt de Skype contactpersonen-functie de komende maanden naar de nieuwe app uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Skype in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.