De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Skype-app krijgt Material Design en handige nieuwe features

Wouter Nijsen
3 september 2015, 19:11
1 min leestijd
Skype-app krijgt Material Design en handige nieuwe features

De populaire videobel-app Skype is voorzien van een update die het Material Design van Android 5.0 (Lollipop) toevoegt. Hierdoor ziet de app er een stuk mooier uit, al is `ie ook functioneler geworden.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de Skype Material Design-update

De Skype-app voor Android wordt regelmatig voorzien van kleine updates, maar vandaag is de app compleet vernieuwd. Hoewel het even heeft geduurd, is de app nu voorzien van het fraaie Material Design van Android Lollipop. Opvallend is  de lichtblauwe balk bovenin, die voor een consistenter uiterlijk zorgt. Ook nieuw is de ronde actieknop rechtsonder, die je gebruikt om snel een gesprek te starten. Hierbij kun je kiezen uit bijvoorbeeld  een videogesprek of een normaal berichtje.

Slack Material Design

Daarnaast  voert de update een boel kleine aanpassingen door die de app fijner in gebruik maakt. Zo is de zoekfunctie uitgebreid, waardoor je sneller de belangrijkste  contacten en gesprekken kunt vinden. Door een kleine upgrade voor de ingebouwde berichtenfunctie check je sneller je  ongelezen berichten en zie je gemakkelijker wat je wel of niet hebt gelezen.

Download de vernieuwde Skype-app

De Material Design-update voor Skype is nu beschikbaar in Google Play. Via de link hieronder kun je de vernieuwde app downloaden. De grootte van de applicatie en vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Download Skype in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's