De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Skype update voor Android brengt nieuwe tablet-interface

Redactie
9 oktober 2013, 11:33
1 min leestijd
Skype update voor Android brengt nieuwe tablet-interface
Skype update

De Skype update voor Android brengt een heleboel verbeteringen, maar één springt er direct uit: een nieuwe tablet-interface die zowel écht Microsoft als fijn en overzichtelijk oogt.

Eerder werd eenzelfde Skype update uitgerold, die eveneens een nieuw design bracht. De nieuwe versie bouwt op dat succes verder, waarbij de nadruk op gesprekken tussen contactpersonen ligt en de focus naar Android-tablets is uitgebreid.

Een andere belangrijke verandering die de Skype update brengt is de verbeterde videokwaliteit. Volgens Microsoft kan de maximale resolutie tot wel vier keer zo hoog zijn als bij vorige Skype-versies het geval was. In onze testen is de beeldkwaliteit inderdaad verbeterd en ogen de frames vloeiender dan voorheen. Daarnaast heeft Microsoft een reeks aan bugfixes doorgevoerd die de app sneller en stabieler moeten laten draaien.

Lees verder na de advertentie.

Skype update, alleen met reclame

skype2

Gratis accounts krijgen nog steeds reclame te zien. De reclames kunnen worden uitgeschakeld door Skypetegoed, een abonnement of premium-account aan te schaffen.

Ook kan het mogelijk zijn dat Skype in zijn geheel van het apparaat gehaald moet worden voordat de nieuwe interface te zien is. Dit is bijvoorbeeld bij enkele Nexus 7-toestellen het geval.

Skype is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Skype (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu