Skype update voegt nieuwe functies voor tabletgebruikers toe

Gijs Ettes
14 december 2013, 11:52
1 min leestijd
Skype update voegt nieuwe functies voor tabletgebruikers toe
Skype update voor Android

Net als de vorige Skype update is ook versie 4.5 van de gratis VoIP-app gericht op tabletgebruikers. De interface is flink onder handen genomen en heeft nu een platter design. Daarnaast is het mogelijk om de Skype-app te verlaten en nog steeds een venster in beeld te zien met daarin het video- of audiogesprek dat je op dat moment voert. Verder kun je met tikken en knijpbewegingen sneller de gewenste persoon in je lijst met contactpersonen vinden.

De Skype update zorgt ook voor betere compatibiliteit met diverse Samsung-telefoons en de Nexus 5. Als je de update op je smartphone installeert, zul je daarom op het eerste gezicht weinig veranderingen zien.

Lees verder na de advertentie.

Skype update voor Android

Overigens krijg je, als je een gratis Skype-account hebt, nog steeds reclame te zien. Deze kan worden uitgeschakeld door Skype-tegoed, een abonnement of premium-account aan te schaffen.

Ook is het mogelijk dat Skype in zijn geheel van het apparaat gehaald moet worden voordat de nieuwe interface te zien is. Dit is bijvoorbeeld bij enkele Nexus 7-toestellen het geval. Skype is gratis in te downloaden via onderstaande link.

Download: Skype (gratis)

Categorie: Communicatie
Spotlight: Skype

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's