Skype voor Android in de Market

Redactie
5 oktober 2010, 12:59
2 min leestijd
Skype voor Android in de Market
skype-android

De officiële versie van Skype is uitgebracht in de Android Market. De Android-versie is speciaal ontwikkeld voor smartphones met Android 2.1 of hoger. Met Skype kun je goedkoop bellen via WiFi of het datanetwerk van je provider (Voice over IP). De software verscheen begin vorig jaar al, maar toen ging het om een bètaversie van Skype. Skype is gratis te downloaden in de Android Market.

Alle mogelijkheden op een rij:

Lees verder na de advertentie.

  • Gratis bellen met andere Skype gebruikers via WiFi of het mobiele netwerk (GPRS, EDGE, 3G)2, audiokwaliteit vergelijkbaar met CD`s door Skype`s SILK codec (audiocompressie);
  • Goedkoop bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers;
  • Instant messaging via Skype met één of meerdere vrienden tegelijk;
  • Synchronisatie van Skype contactgegevens met de gegevens op het Android toestel, waardoor Skype gesprekken gestart kunnen worden vanuit het telefoonboek, zonder eerst de Skype applicatie op te starten;
  • Inzicht in welke Skype contactpersonen online en beschikbaar zijn voor een gesprek of chat;
  • Eenvoudig importeren van namen en nummers van de telefoon naar de Skype applicatie;
  • Gesprekken ontvangen via je Skype online nummer, ideaal voor als je veel reist.

“De Skype-ervaring breidt zich steeds verder uit, meer en meer mensen gebruiken Skype om onafhankelijk van waar ze zich bevinden met elkaar in contact te blijven”, zegt Mark Douglas, Android Product Manager van Skype. “We zijn zeer verheugd dat Skype, met de Skype voor Android uitbreiding, nu beschikbaar is op drie van de meest populaire mobiele besturingssystemen: Android, iOS en Symbian.”

skype

Skype werkt op toestellen die zijn uitgerust met Android OS v2.1 of hoger en is succesvol getest op de HTC Desire, HTC Legend, Google Nexus One, Motorola Milestone XT720 en Motorola Milestone. Wil je de applicatie niet in het Nederlands, maar in een andere taal gebruiken? Skype ondersteunt tientallen talen, zoals Engels, Duits, Frans, Russisch en Spaans. Scan de onderstaande barcode om Skype te installeren.

Categorie: Communicatie
Spotlight: Skype

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's