Skype voor Android laat je multitasken tijdens videogesprekken

Gijs Ettes
26 november 2014, 15:04
1 min leestijd
Skype voor Android laat je multitasken tijdens videogesprekken

De Skype-app voor Android is van een update voorzien die je laat multitasken tijdens videogesprekken. Ook zijn er kleine bugs in de app opgelost, waardoor gesprekken sneller laden.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe functies

skype voor android

Skype voor Android heeft nu de mogelijkheid om videogesprekken te minimaliseren, zodat  je kunt overschakelen naar een andere app en onder in beeld toch nog je gesprekspartner ziet. Deze picture-in-picture-functie werkte al langer op tablets en is nu ook op smartphones te gebruiken. Je activeert het zogenoemd ‘zwevend schermpje’ door te wisselen naar een andere app, zonder dat je Skype zelf beëindigt.

De update zorgt er daarnaast voor dat chats sneller laden, vooral als je ze via een melding opent. Voorheen zorgde dit voor de nodige vertragingen, met veel irritaties bij gebruikers als gevolg. Verder kun je nu foto’s van Skype voor iPhone en andere clients ontvangen en tekst in gesprekken doorhalen en dik- of schuingedrukt maken.

Skype voor Android downloaden

Via de link hieronder kun je Skype voor Android downloaden. De grootte van de app en de minimaal vereiste Android-versie verschilt per apparaat, al kun je er vanuit gaan dat hij met de meeste moderne smartphones en tablets probleemloos werkt.

Download Skype in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu