Skype voor Android volledig nieuw uiterlijk gekregen

skypeSkype voor Android is inmiddels meer dan 100 miljoen keer geïnstalleerd en heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen met Skype 4.0. De update wordt gefaseerd uitgerold naar verschillende Android-toestellen.

Skype voor Android nieuwe stijl

De nieuwigheden zijn bij Skype 4.0 vooral op uiterlijk gebied te vinden. Microsoft lijkt de Android-versie van Skype gelijk te willen trekken met de Windows Phone-variant van de app, en dat is allerminst een onaangename zaak.

Deze stijl past namelijk prima bij de rest van het huidige design van Android. De website van Skype lijkt inmiddels ook al rechtstreeks van de Windws 8-desktop te zijn geplukt, dus verrassend is het veranderde uiterlijk van de Android-app allerminst.

Aan de inhoud van de Skype-app is verder weinig veranderd, al spreekt de beschrijving van de update wel van ‘prestatieverbeteringen en reparaties’. Het kan overigens goed zijn dat je de vernieuwde Skype voor Android nog niet direct kunt downloaden. De update wordt namelijk gefaseerd uitgerold naar alle beschikbare Android-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Skype (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.