Skype voor Android volledig nieuw uiterlijk gekregen

Gijs Ettes
1 juli 2013, 18:04
1 min leestijd
Skype voor Android volledig nieuw uiterlijk gekregen
skype

Skype voor Android is inmiddels meer dan 100 miljoen keer geïnstalleerd en heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen met Skype 4.0. De update wordt gefaseerd uitgerold naar verschillende Android-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Skype voor Android nieuwe stijl

De nieuwigheden zijn bij Skype 4.0 vooral op uiterlijk gebied te vinden. Microsoft lijkt de Android-versie van Skype gelijk te willen trekken met de Windows Phone-variant van de app, en dat is allerminst een onaangename zaak.

Deze stijl past namelijk prima bij de rest van het huidige design van Android. De website van Skype lijkt inmiddels ook al rechtstreeks van de Windws 8-desktop te zijn geplukt, dus verrassend is het veranderde uiterlijk van de Android-app allerminst.

Aan de inhoud van de Skype-app is verder weinig veranderd, al spreekt de beschrijving van de update wel van ‘prestatieverbeteringen en reparaties’. Het kan overigens goed zijn dat je de vernieuwde Skype voor Android nog niet direct kunt downloaden. De update wordt namelijk gefaseerd uitgerold naar alle beschikbare Android-toestellen.

Download: Skype (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu