De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Slate Calendar: fraaie slimme kalender is overzichtelijk en gratis

Redactie
28 juli 2014, 19:01
1 min leestijd
Slate Calendar: fraaie slimme kalender is overzichtelijk en gratis
slate calendar

Slate Calendar is een fraaie kalender-app voor Android die je op een slimme manier probeert te helpen met je dagelijkse bezigheden. De app haalt informatie uit verschillende diensten, waardoor je afspraken, verjaardagen van vrienden, het weer, alarmen en taken in één app worden geïntegreerd. De app verkeert op dit moment nog wel in een bètafase en heeft nog niet alle beloofde functies, maar de ontwikkelaar zijn druk bezig om nieuwe features aan de app toe te voegen en Slate Calendar te verbeteren.

Een belangrijke nieuwe feature is de dagelijkse weergave in Slate Calendar, en een aankomende feature is afspraakmeldingen op het lockscreen. Altijd handig. Het is daarbij mogelijk om de ontwikkelaar te mailen met ideeën voor nieuwe functies.

Lees verder na de advertentie.

Slate Calendar

Slate Calendar heeft een overzichtelijke interface die van kleur kan worden veranderd. De kalender heeft verschillende interface-opties, waarbij je bijvoorbeeld het weer kunt tonen. Ook is er een speciale interface voor afspraken te vinden, waar je meer informatie over de betreffende afspraak kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonnummer of een knop om direct naar de afspraak te navigeren.

Alle informatie wordt via informatiekaarten getoond, op eenzelfde manier als Google Now. En dat ziet er een stuk beter uit dan de officiële kalender-app van Google, die een beetje gedateerd aanvoelt na Slate Calendar te hebben gebruikt. Ik mis alleen nog wel een hamburger-menu, maar die zal waarschijnlijk snel komen.

Download

Slate Calendar is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.1 en hoger.

Download Slate Calendar in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu