Slice It: probeer de beste taartsnijder te worden

slice-itSlice It, een populair spelletje op de iPhone, is vanaf vandaag te downloaden via de website GetJar.com. Slice It lijkt op Slice Slice, dat kort na de release om onbekende redenen uit de Android Market is gehaald. Het is de bedoeling dat je figuren splitst in meerdere delen. Kun jij een taart in acht stukjes snijden? Of een piramide in tien stukken? Probeer het uit!

slice-itGrafisch ziet het spel er buitengewoon goed uit. In combinatie met de vrolijke geluidjes voel jij je als een kleuter die voor het eerst in een kleurboek tekent. Door geometrische figuren perfect te snijden verdien je hints, die je kunt gebruiken als je even geen oplossing weet. In het begin is het makkelijk om figuren te snijden, maar later wordt het een stuk moeilijker. Probeer maar eens een vierkant met vier sneden in zes stukken te verdelen. Tijd om de grijze massa aan het werk te zetten.

Het spelletje blijft een tijdje leuk. Zo vind ik het iedere keer weer een uitdaging om een vierkant zo goed mogelijk in twee delen te verdelen. Het is pas goed als het me lukt om 50% en 50% te krijgen. Kortom, je blijft wel een tijdje bezig.

De ontwikkelaars van het spel verdienen geld dankzij mobiele advertenties. Onderin beeld is een advertentiebalk zichtbaar en zo nu en dan duiken er advertenties op in de vorm van pop-ups.

Ik slaagde er niet in om de applicatie via de mobiele website van GetJar (m.getjar.com) op mijn telefoon te zetten. Wat je in dat geval kunt doen is het APK’tje downloaden en op je computer zetten. Sluit vervolgens jouw telefoon aan en zet het APK’tje op de SD-kaart van je telefoon. Vervolgens kun je het spelletje installeren met een programma als ‘appInstaller’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hieronder een trailer van het spel. Ja, wij weten dat in de trailer niet één Android-telefoon voorbij komt, maar het filmpje geeft wel een goed beeld van het spel.

Bron: GetJar

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.