Slices: nieuwe, uitgebreide en erg populaire Twitter-app in Google Play Store

Redactie
12 augustus 2012, 12:20
1 min leestijd
Slices: nieuwe, uitgebreide en erg populaire Twitter-app in Google Play Store
Slices

In de Google Play Store zijn genoeg Twitter-apps te vinden, maar het lukte Slices om in een korte tijd enorm veel downloads te scoren. Hoe? Door iets anders te doen dan alle andere Twitter-apps en zich te focussen op de indeling en werking van Twitter. Want een algemene timeline is volgens Slices achterhaald. De goed ontworpen app snijdt je timeline in verschillende secties, waardoor Twitter meer structuur krijgt. En die focus op het organiseren van je Twitterfeed werkt enorm goed.

Slices verdeelt met jouw hulp je timeline in verschillende lijsten, die elk een thema of categorie hebben. Zo kun je bijvoorbeeld de timeline – heel algemeen – onderverdelen in vrienden, werk en interesses. Slices houdt bij of er nieuwe tweets zijn en in welke sectie. Daarnaast biedt de app je een overzicht aan van interessante Twitter-accounts om te volgen en actuele live events die laten zien wat er op dit moment in de wereld speelt. Het is ook mogelijk om Slices als ‘normale’ Twitter-app te gebruiken, want je kunt via een menu je normale totale timeline bekijken, op trefwoorden zoeken of naar je bookmarks browsen. Deze bookmarks kun je in Slices aanmaken, bij onder andere personen of lijsten die je interessant vindt.

Lees verder na de advertentie.

De app is met meerdere Twitter-accounts te gebruiken en het is ook mogelijk om een tweet direct naar Facebook te sturen. Slices is tevens via de browser te bereiken. De aanpassingen die je in de app of via de browser maakt, worden direct tussen al je apparaten gesynchroniseerd.

Download: Slices (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu