Slick UI: een stijlvolle launcher van eigen bodem

Redactie
25 oktober 2010, 11:06
1 min leestijd
Slick UI: een stijlvolle launcher van eigen bodem
slick-ui

Er zijn verschillende launchers te downloaden om het beginscherm van je Android-telefoon te veranderen. Maar vergeet LauncherPro, ADW Launcher en SlideScreen, want in Nederland wordt hard gewerkt aan Slick UI. Dit is een launcher waarmee je in één oogopslag je laatste mails, Twitter-berichten en sms’jes kunt lezen. Draai aan het wiel en lees de laatste updates. Slick UI ziet er prachtig uit, maar moet nog verder ontwikkeld worden. De initiatiefnemer van het project, Kevin Middelbos (Caemgen), werkt momenteel samen met twee Android-developers. De omvang van dit project, echter, is enorm. Daarom zouden zij hulp van andere (ervaren) developers met ervaring in het ontwikkelen voor het Android-platform enorm waarderen. Des te meer ontwikkelaars meehelpen, des te sneller ligt Slick UI in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

Het project is nog niet heel ver. “We zijn pas net begonnen”, legt Kevin uit. “Dus de launcher werkt nog niet. We moeten dit goed doen, anders kunnen we het juiste gevoel niet goed overbrengen.”

De grafische werkzaamheden neemt Kevin zelf voor zijn rekening, maar mocht je bij willen schieten met het maken van iconen, wallpapers e.d., dan ben je van harte welkom om ook wat van je te laten horen. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via kevinmiddelbos@gmail.com.

In de toekomst zullen er ook betatesters nodig zijn. Op het moment dat jij je hiervoor kunt aanmelden, zal er op Android Planet een berichtje verschijnen.

slick-ui

Via: XDA-developers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's