Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Slide brengt Reddit met Material Design naar je Android

Wouter Nijsen
2 augustus 2015, 13:29
1 min leestijd
Slide brengt Reddit met Material Design naar je Android

Slide for Reddit is een nieuwe Reddit-app voor Android. De app onderscheidt zich voornamelijk door de fijne interface en het fraaie uiterlijk.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Slide for Reddit

Reddit behoort tot de populairste websites van het internet, maar tot op heden is er nog geen officiële Android-app verschenen. Die is wel in de maak, maar tot die tijd moeten we het doen met applicaties van derden. Het nieuwe Slide for Reddit is dan een goede optie. De app implementeert Reddit op een fijne manier in een  Android-app, heeft handige functies en ziet er fraai uit.

Dat laatste komt door het gebruik van Material Design. Slide hanteert felle kleuren die je ziet in de balken bovenin en werkt met een handige actieknop om functies te activeren. Ook heb je de mogelijkheid om kleuren aan verschillende subreddits toe te voegen. Lees je bijvoorbeeld graag over Android, dan kun je de kleur groen toepassen om de subreddit herkenbaar te maken.

Slide for Reddit zit verder vol met handige functies. Zo kun je snel zoeken naar subreddits, gemakkelijk een reactie plaatsen en zijn er verschillende modi aanwezig om content te lezen. Standaard is er ondersteuning voor gifjes en ook is de app voorzien van een ingebouwde browser.

Slide for Reddit downloaden

Slide for Reddit is momenteel als  bètaversie beschikbaar in Google Play. Houd er dus rekening mee dat de app af en toe vastloopt en nog enkele foutjes bevat. De applicatie werkt echter in de meeste gevallen prima. Via de link hieronder kun je Slide downloaden. Voor de installatie is 26MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger benodigd.

Download Slide for Reddit in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu