SlidePick laat je snel fotoalbums opruimen op je Android

Wouter Nijsen
17 april 2015, 17:03
1 min leestijd
SlidePick laat je snel fotoalbums opruimen op je Android

Wanneer je honderden foto`s en video`s op je Android-toestel hebt staan, is het een behoorlijke klus om deze op te ruimen. SlidePick wil je hiermee helpen.

Lees verder na de advertentie.

Foto`s opruimen met SlidePick doe je zo

SlidePick is een gratis app die al een tijdje in Google Play beschikbaar is, maar onlangs van een update werd voorzien. Met de applicatie kun je in een paar minuten honderden foto`s op je Android doorlopen en verwijderen. De hoge snelheid waarmee je dat doet is te danken aan de Tinder-achtige werking van de app. Je selecteert allereerst een aantal foto`s of importeert een heel album, om ze hierna  op te ruimen. Veeg naar links om een kiekje te verwijderen en swipe naar rechts om `m te behouden.

Vooralsnog is het alleen mogelijk om foto`s of albums te importeren die lokaal zijn opgeslagen, maar de ontwikkelaars achter SlidePick beloven spoedig met ondersteuning voor Dropbox, Google Drive, Box en OneDrive te komen.

Handig is dat SlidePick een ingebouwde camera-app heeft om nieuwe fotoalbums te creëren. Zo maak je snel wat foto`s en plaatst je ze direct gezamenlijk in een album. Verder is het belangrijk om te weten dat voordat je SlidePick kunt gebruiken, je een account moet aanmaken. Dit doet de app door een extra beveiligingslaag over je bestanden te leggen, zodat er geen gekke problemen optreden.

SlidePick voor Android downloaden

SlidePick is gratis via de link hieronder te downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0 of nieuwer en 17MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download SlidePick in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu