De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Handige bestandsbeheerder Sliding Explorer krijgt Android L-design

Redactie
18 augustus 2014, 19:02
1 min leestijd
Handige bestandsbeheerder Sliding Explorer krijgt Android L-design
sliding explorer

Sliding Explorer, een vrij populaire bestandsbeheerder, is van een update voorzien die een compleet nieuw Android L-design naar de app brengt. De app was sowieso al erg uitgebreid, dus het is een fijne bijkomstigheid dat de interface van Sliding Explorer nu helemaal in lijn is met het Material Design van de aankomende Android-versie.

Het nieuwe design komt in een licht en donker thema, waarbij je zelf de keuze hebt welke je gebruikt. Verder worden er kleurrijke icoontjes gebruikt voor verschillende bestandstypen en is de actiebalk fraai minimalistisch. We missen nog wel de nieuwe floating button die normaliter aan de rechter onderkant te vinden is, maar die kan mogelijk nog via een app-update worden toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Sliding Explorer

Sliding Explorer is verder een vrij complete app. Je kunt permissies van bestanden bekijken, root-rechten toepassing en daarmee systeemmappen bekijken en aanpassen, zip-bestanden beheren en via Android 4.4 bestanden direct printen. Ook is er een extensie voor Dashclock aanwezig.

De app toont de verschillen tussen bestandstypen door middel van kleur, wat de app een mooi uiterlijk geeft. Er zijn previews voor foto’s beschikbaar en je kunt logischerwijs de standaard acties gebruiken om bestanden of mappen aan te maken, te wijzigen en te verwijderen. Wil je meer bestanden bewerken? Dat kan ook!

Nu nog even het app-icon helemaal Android L-proof maken, ontwikkelaars.

Download

Sliding Explorer is gratis in Google Play te downloaden en via een in-app-aankoop kun je de ontwikkelaars steunen.

Download Sliding Explorer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu