Slim Android-notitieblok van 3banana
Redactie

3banana notesNa een paar dagen spelen met je G1 besef je dat twee applicaties toch echt wel ontbreken: een goede mediaspeler en een notitieblok. Terwijl het toetsenbordje van de G1 juist zo handig is voor het maken van notities. 3banana springt in het gat met een ‘slimme’ notitie-applicatie voor Android, waarmee je draadloos kunt synchroniseren. De applicatie heet 3banana Notes en is gratis te downloaden. Er zit ook een link naar sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook in.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


3banana Notes is bedoeld om spontane ideeën vast te leggen: die fantastische film, het restaurantje waar je nog eens wilt eten, of die geweldige domeinnaam, die je tijdens de lunchpauze opeens hebt bedacht. 3banana Notes voor Android synchroniseert draadloos met de online dienst van 3banana, waar je de notities en ook foto’s online kunt bekijken. Je kunt notities delen met anderen. Elke gedeelde notitie heeft een unieke URL die je kunt rondsturen of op populaire websites als Twitter of Facebook kunt publiceren.

3banana Notes is gratis te installeren via Android Market.

Via: persbericht

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.