Slim toetsenbord Swype krijgt update met verbeterde woordvoorspelling

Nieuwe betaversie van Swype voegt nieuwe gebaren en persoonlijk woordenboek toeHet slimme toetsenbord Swype, dat een geruime tijd niet in de Google Play Store beschikbaar was, heeft een update gekregen die een verbeterde woordvoorspelling brengt. Swype is enorm populair geworden door het swipen, het typen door van letter naar letter te vegen, en de app leert na de update nog beter van de door jou getypte woorden.

Dat meldt Swype op zijn blog. De woordvoorspelling werkt simpel: je begint met het swipen van een woord waarna de app voor jou het volgende woord voorspelt, op basis van je typgeschiedenis. Hierdoor wordt het mogelijk om gehele zinnen te typen zonder elk woord te schrijven.

Daarnaast brengt de update brengt ook bugfixes – waaronder een bug die zich specifiek bij de HTC One voordeed – en snelheidsverbeteringen.

Een testversie van Swype is gratis in de Google Play Store te downloaden. De volledige versie heeft een prijskaartje van 76 cent.

Download: Swype Trial (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!